nedeľa 7. augusta 2016

30+ Top nápadov na originálne tričká alebo mikiny


Všetci zbožňujú tričká. Stali sa jedným z najpoužívanejších kúskov oblečenia nášho storočia, sú súčasťou nášho každodenného života,  ale nie všetky tričká sú úžasné a krásne. Exituje však množstvo kreatívnych spôsobov, ako  vytvoriť  jedinečné návrhy aj pre nie na prvý dojem pekné a nudné tričká. Tento článok je venovaný práve skvelým vzorom používaných na tričká, či už ide o jednoduché minimalistické vzory alebo kreatívne a umelecké návrhy. Takisto tu máme pre vás aj niekoľko úžasných a vtipných návrhov.










































Zaujímavé návrhy sú všade okolo nás. Niektoré môžu vyzerať veľmi jednoducho, ale nesú v sebe silnú správu, ktorá zanechá dojem v širokej verejnosti. Iné môžu zasa pobaviť  a zlepšiť človeku náladu, či ho môžu dokonca zaujať natoľko, že ho sám bude chcieť vlastniť. V dnešnej dobe existujú profesionálni návrhári, ktorých výtvory sú hotové umelecké diela. Takisto je tu možnosť online navrhovania vzorov prostredníctvom internetových aplikácií, kde si vy zadáte, čo chcete mať na tričku a návrhári vám to vytvoria. Veď nie každý je zručný a má na to čas. Avšak samozrejme, ak ten čas máte a s ručnými prácami nemáte problém, potom si môžete aj vy sami navrhnúť váš jedinečný dizajn, ktorý nebude mať nikto iný okrem vás. Závisí to len od vašej kreativity, od vašej nálady či osobnosti. Každý návrh, ktorý vytvoríte ponesie vaše charakteristiky. Prostredníctvom navrhovania dizajnu na vaše tričko môžete vyjadriť samých seba a to čo máte radi. Môžete použiť vaše fotografie, ktoré sú pre vás výnimočné alebo vaše obľúbené obrázky. Je to len na vás.























 


















Ak zatiaľ nemáte nápad, ako by malo vyzerať vaše tričko, máme tu pre vás niekoľko návrhov, ktorými sa môžete inšpirovať. Návrhy sa líšia od pohlavia, veku, či povahy človeka. Existuje veľa kategórií vzorov, nápisov a návrhov pre tričká. Sú tu rôzne návrhy pre pánov, či už máte radi šport, hudbu, prírodu alebo zábavné obrázky, určite nájdete pre seba ten najvhodnejší. Rovnako tu môžete nájsť množstvo inšpirácií pre ženy, ktoré majú rady módu, kozmetiku, zvieratká či romantické nápisy. Ani zamilované páry nie sú výnimkou. 






Existuje množstvo dizajnov pre dvojice, vyjadrujúce ich vzťah, lásku, náklonnosť alebo vtipné poznámky označujúce partnera. Samozrejme nemôžeme obísť ani deti, pre ktoré sú vytvorené neuveriteľne krásne návrhy z ich obľúbených rozprávok alebo roztomilé postavičky, ktoré ich sprevádzajú detstvom. Medzi návrhmi môžete nájsť rôznorodé nápisy, citáty, vtipy, ale aj optické klamy či strašidelné tváre zobrazené na látke trička. Každý jeden návrh je špecifický a unikátny, stačí len trošku popustiť vašu fantáziu a vytvorenie perfektného dizajnu pre vaše tričko už pôjde samo. Celý návrh je obmedzený jedine vašou kreativitou a vašimi myšlienkami, ničím iným.








Okrem toho, ak chcete niečím potešiť svojich blízkych a neviete pre nich nájsť vhodný darček, už viac nemusíte premýšľať. Obdarujte ich tričkom ozdobeným vaším vlastnoručne navrhnutým dizajnom. Či už ide o narodeniny, výročie, Vianoce, Valentín, párty alebo stužkovú slávnosť, vždy viete nájsť ten vhodný návrh, ktorý vystihuje danú príležitosť a potešíte tým seba a určite aj obdarovaného.   









Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára